Om oss

Vi har alltid kunden i fokus

Vi har sedan starten hjälpt både privatpersoner och företag i olika storlekar med varierande elarbeten. Våra elektriker är alltid certifierade vilket skapar stor trygghet för våra kunder. Vårt fokus ligger på att vara lyhörda för kundens önskemål och ta fram den bästa lösningen som möjligt för ett projekt. Av den anledningen erbjuder vi även alltid våra kunder nöjd kund-garanti. När arbetet berättigar till ROT-avdrag sköter vi det åt dig och avdraget hamnar alltid på din slutfaktura.

En firma med spetskompetens inom el

Vi kan hjälpa dig med vilka elrelaterade arbeten du än behöver få utförda. Om du är privatperson och behöver hjälp med mindre arbeten, som att dra el eller byta eluttag, tveka inte att kontakta oss. Inget arbete är för litet! Vi jobbar i hela Storstockholm och skickar en elektriker till dig vare sig du bor i Sundbyberg eller i Nacka.

Omfattande uppdrag för industrin och offentlig sektor

Tack vare vår kompetens och våra certifikat kan vi utan problem åta oss större projekt över längre tid. Vid nybyggnation eller installationer av maskiner och industriutrustning samarbetar vi med berörda entreprenörer. Det gör att vi kan ha en övergripande kontroll över den del som har med elen att göra.

Vi åtar oss även en rad serviceuppdrag och kan utföra mätningar, felsökningar och elbesiktningar vid behov.