Om ROT-avdraget

Sänk totalkostnaden vid renovering

Den som nyttjar ROT-avdraget kan dra av 30 % eller upp till 50 000 kr per år av den totala kostnaden på ett elarbete. Begreppet ROT står för reparation, om- och tillbyggnad och infördes i Sverige på 1990-talet. Avdraget har gjort det lättare för privatpersoner att till ett förmånligt pris kunna anlita utbildade och seriösa hantverkare som kan garantera att ett arbete blir korrekt och fackmannamässigt utfört. Är ni två som äger en bostad tillsammans kan ni båda använda er av avdraget eftersom det gäller per person.

Ett avdrag för både små och stora arbeten

När du anlitar oss som din elektriker i Bromma ger vi dig all information angående ROT-avdraget och vi delger också Skatteverket alla detaljer, så att det hamnar direkt på din slutfaktura. Det behöver inte alltid vara stora arbeten som renovering eller ombyggnation för att du ska kunna göra avdraget, utan det går bra att använda även om du anlitar oss för mindre arbeten som att dra kabel eller installera strömbrytare.

Vi tar hand om alla detaljer kring ROT-avdraget

Eftersom vi är ett etablerat företag med certifieringar och F-skattsedel kan du vara trygg med att allt sköts enligt de lagstadgade förordningar som gäller för bland annat ROT-avdraget. Efter att du kontaktat oss och vi bedömt storleken på arbetet får du ett slutpris där avdraget är inkluderat.