Sollentuna

Letar du efter elektriker i Sollentuna? Vi erbjuder alla våra tjänster inom elservice i Sollentuna. Vi har vad som krävs för att göra korrekta elinstallationer i Sollentuna. Förutom installation av el så hjälper vi dig med allt ifrån installation av luftvärmepumpar till smarta hem. Vi utför både små och stora projekt inom el i Sollentuna.

Certifierade elektriker i Sollentuna

När du anlitar oss som din elektriker i Sollentuna kan du vara säker på att vi har korrekta certifieringar och vet vad som krävs för att få en fungerande och säker el. Vi kan utföra elbesiktningar och hjälpa dig se över energiförbrukningen och rekommendera förbättringförslag. Med vår nöjd-kund-garanti kan du vara säker på att vi sätter din nöjdhet först.

Elektriker i Sollentuna med jour och felsökning

När akuta elproblem uppstår är det viktigt att dessa fel åtgärdas av en certifierad elektriker, så snart som möjligt. Därför erbjuder vi eljour i Sollentuna. Vi kan även utföra felsökningar av elen i bostaden eller fastigheten. Här hittar du våra tjänster inom el som vi erbjuder i Sollentuna. Vi är heller inte orädda för större projekt, utan har sedan vår start hjälpt både privatpersoner och företag med små och stora elprojekt. Ta gärna kontakt med oss eller begär en offert!