elinstallation

Elinstallation

Vi på Elektriker Bromma arbetar alltid med våra kunder i största fokus. Det innebär att vi i samband med att vi utför en elinstallation hos er är noga med att hitta passande lösningar som uppfyller era krav. Vi ser alltid till att de elinstallationer vi gör blir utförda på ett kvalitativt sätt, med hållbart material och alltid i enlighet med de riktlinjer och krav som Elsäkerhetsverket ställer på oss.

Elinstallationer i alla slags omgivningar och fastigheter

Vi kan hjälpa till med elinstallationer vid nybyggnationer, renoveringar eller vid tillbyggnationer där det är nödvändigt att installera och dra om el i fastigheten. Som erfarna elektriker i Bromma gör vi även installationer för laddningsstationer till elbilar och kan förse er med motorvärmaruttag på exempelvis garagets fasad, så att ni kan koppla in kupé- och motorvärmare till bilen. För oss är ingen elinstallation för omfattande eller för liten, vi tar hand om allt!

En korrekt utförd elinstallation i Bromma

Oavsett om man skall installera ny eller dra om el är det viktigt att certifierade elektriker utför arbetet.

  • Vi planerar dragningarna så att de är praktiska och estetiskt utförda
  • Vi använder enbart certifierat och godkänt material
  • Vi hjälper er gärna optimera nya och befintliga eldragningar

Elinstallation i Bromma till ett bra pris

Ta alltid kontakt med oss inför en elinstallation i Bromma eller Storstockholm för att begära en offert för arbetet. I vårt kostnadsförslag kan ni utläsa vårt pris för elektriker och eventuell materialåtgång som är beräknad för det specifika arbetsuppdraget. Ni kan begära en offert genom att fylla i kontaktformuläret här på hemsidan eller genom att ringa till oss. Vår personal ser fram emot att få förse er med el som motsvarar de behov ni har och vi svarar gärna på era eventuella frågor innan och under ett arbete. Vi kan ta hand om elinstallation både inomhus och utomhus och vi följer alltid Elsäkerhetsverkets krav och använder certifierat material.

Vi kan ta hand om elinstallation både inom- och utomhus. I vårt arbete följer vi Elsäkerhetsverkets krav och använder testade material.