elektriker bromma

Eljour

När akuta elproblem dyker upp är det viktigt att kunna ta tag i dessa omgående. Med vår eljour i Bromma är vi snabbt på plats hos dig i Storstockholm.

Pålitlig och snabb hjälp med akuta elproblem

Vår eljour rycker ut så snabbt som möjligt (oftast inom 1h) för att kunna hjälpa dig med elproblemen som uppstått. Ibland kan det vara svårt att veta vad som är akut och inte. Vårt råd är att ringa oss om du är osäker. Vi svarar så snart vi kan och bedömer läget. Vi rekommenderar att du kontaktar vår jour inom elservice när exempelvis följande uppstår:

  • Problem med elen i din lägenhet eller bostad
  • Eluttag som slutar fungera mitt i matlagningen
  • Säkringar som går hela tiden
  • Strömmen har gått i hela huset
  • Jordfelsbrytaren går inte att slå på

Vi felsöker och åtgärdar problemet

När vi rycker ut på jour i Bromma och Stockholmsområdet ser vi alltid till att åtgärda problemet snabbt och säkert. Ofta är det snabbt åtgärdat av oss och vid behov kan vi även göra en temporär lösning och boka ett återbesök om det är ett mer omfattande problem. Vi är certifierade elektriker och vet hur det ska gå till och har över 10 års erfarenhet av service. Därför är det viktigt att du inte försöker dig på att lösa elproblem själv. Då kan du utsätta dig och andra för onödiga risker. Ring istället oss vid akuta problem!