Elsäkerhet

Elsäkerhet & serviceavtal

Man ska ha respekt för elen både hemma och på arbetsplatsen då den kan utföra livsfara och vara skadlig om man kommer i kontakt med den på fel sätt. Varje år drabbas tusentals personer av bränder eller personskador orsakade av elfel, därför är det viktigt att fokusera på och prioritera hemmets elsäkerhet för att undvika olyckor. Väljer ni att anlita oss som er elektriker i Bromma kan ni vara trygga med att vi genomför en grundlig besiktning av er lägenhet eller lokal för att upptäcka eventuella brister i elsäkerheten och kommer med förslag på lösningar.

Prioritera hemmets elsäkerhet för att undvika olyckor

Våra medarbetare vet hur man arbetar med el på ett säkert sätt och har lång erfarenhet av att lokalisera och rätta till eventuella elfel. Vi arbetar snabbt och effektivt med era behov i fokus. Har ni barn ser vi till att elsäkerheten bland annat innefattar petskyddande eluttag och installerar jordfelsbrytare i de anläggningar som saknar detta.

Vi tar hand om er elsäkerhet med ett serviceavtal hos oss

I dagens samhälle är elektronik en viktig del i vår vardag, vare sig det är hemma eller företagslokalen. Detta ställer höga krav på elsäkerheten. Vi genomför vårt arbete med hög kvalité och noggrannhet, och om det är något specifikt ni vill att vi ska kika lite extra på är det bara att säga till. Vi svarar på alla möjliga frågor som rör elsäkerhet och hur man ska tänka för att undvika skador.

Då vi har lång erfarenhet av fastighetsservice och hyresgäster kan ni teckna ett serviceavtal med oss, så att alla parter kan känna sig trygga med snabbt och välutfört arbete. För att boka ett första möte, få ett prisförslag eller om ni bara är nyfikna på att veta mer om våra tjänster är det bäst att ni kontaktar oss så vi kan berätta mer om vad vi erbjuder och kan hjälpa er med.

Vi utför elbesiktningar hos privatpersoner i samband med köp och försäljning. Du kan också konsultera oss!