Smarta hem

Smarta hem

Om du vill göra din fastighet mer energianpassad och praktisk i vardagen kan du alltid vända dig till våra elektriker i Bromma. Vi är vana vid att installera det som kallas för smarta hem, som är ett koncept som gör det enklare för dig att kontrollera belysning och övrig elektronik via din mobiltelefon eller surfplatta. De här installationerna kan anpassas efter dina behov och önskemål, så att du får tillgång till precis det du önskar och behöver.

Smarta hem belysning

En smarta hem installation kan du koppla till bostadens belysning utan att behöva renovera allt. Det gör att du kan styra vilka lampor som är tända och släckta trots att du inte är i rummet eller hemma. Utöka med dimbara strömbrytare för att kunna tända ett rum från flera ingångar utan att behöva dra fram massa sladdar och borra in extra dosor i väggarna. Få ytterbelysningen att tändas och släckas när solen går upp och ner för att få en mer energismart anläggning. Om du är intresserad av en enklare vardag är du välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig. Som din elektriker i Bromma utför vi dylika installationsuppdrag skräddarsydda efter våra kunders behov.

Vi installerar smarta hem i Bromma och Stockholmsområdet

Att anlita oss som elektriker i Bromma för att få en komplett smarta hem installation har många fördelar:

  • Vi hjälper er reda ut vilka lösningar som är bäst lämpade
  • Vi tar hand om allt från planering till färdigt resultat
  • Våra lösningar går att komplettera och bygga ut senare vid behov

Vi kan installera smarta hem i Bromma som tillåter dig att väldigt enkelt styra belysningen via mobila enheter.

För att vi ska kunna ge ett korrekt prisförslag behöver vi veta vad du önskar att vi utför och vilken omfattning arbetet har. Det går alltid bra att installera smarta hem i samband med någon annan form av elinstallation och i de fallen kan vi ta hand om hela arbetet. Välkommen att höra av dig till våra medarbetare via telefon eller mejl så återkommer vi inom kort!

Vi kan installera smarta hem i Bromma som tillåter er att väldigt enkelt styra värme, belysning och larm via era mobila enheter.