felsökning och drift av värmepumpar

Luftvärmepump

Vi har stor erfarenhet av luftvärmepumpar och kan som din elektriker i Bromma erbjuda både felsökning och installation av luftvärmepumpar i Bromma och Stockholmsområdet. Med vår kunskap inom el kan vi erbjuda en helhetslösning. Detta innebär att du inte behöver anlita en extern elektriker för att dra fram eventuell el till din nya luftvärmepump, utan vi utför hela installationen för bästa resultat för dig.

Installation av luftvärmepump sänker oftast din uppvärmningskostnad

Många väljer luftvärmepump för att det är en billigare och mer effektiv uppvärmningskälla. De flesta sparar en hel del pengar på att byta till luftvärmepump. Förutom uppvärmning av din lokal kan du även använda din luftvärmepump till att kyla ned huset under sommaren.

Vi lämnar alltid 6 års garanti på de luftvärmepumpar som vi installerar. Denna garanti kan förlängas till ett förmånligt pris, vilket ger dig som kund tryggheten att du gjort en bra investering som kommer hålla i många år. Hör av dig till oss så kommer vi på besök och hjälper dig välja och installera rätt luftvärmepump till just ditt hem eller din lokal.

Installera luftvärmepump och dra ned dina uppvärmningskostnader. Ta kontakt med oss för att få en kostnadsfri offert!